Sportiviteit en respect

Voetbal is een fantastische sport, waar miljoenen mensen in Nederland van genieten. Met zijn allen dragen we de verantwoordelijkheid om te zorgen dat iedereen op een prettige en onbezorgde manier van voetbal kan genieten.

Meer informatie Minder informatie
VolgendOntvolgen

Redactie

Uitgelicht
Uitvoeren

Kerstmaaltijdenactie

Op donderdag 24 december heeft een groep van ruim 25 vrijwilligers kerstmaaltijden rondgebracht bij kwetsbare ouderen

Vraag & Antwoord

Besturen
2 weken geleden

Wat vinden jullie van een professionele voetbalschool die de hele jeugdafdeling van een club "kaapt" en zo aan de competitie wil deelnemen.

In het regionale voetballand is veel reuring ontstaan over het idee van voetbalschool PFA (Prestige Football Academy) om met jeugdteams onder de vlag van Achilles Enschede in competitieverband te gaan voetballen. De samenwerking tussen de voetbalschool PFA en Achilles Enschede leidt tot veel onbegrip in...
Besturen
1 maand geleden

We betalen via de KNVB een bedrag voor de Zwaluwen Jeugd Actie (zie rekening-courant overzicht KNVB). Kan iemand ons vertellen waar dit geld voor wordt gebruikt?

Als vereniging moeten wij kritisch naar onze uitgaven kijken en wij betalen uit solidariteit een bedrag aan de Zwaluwen Jeugd Actie. Worden hier soms ook de jeugdtoernooien aan het begin van het seizoen voor georganiseerd of wordt dit geld uitsluitend gebruikt voor de doelgroep Jongeren met een beperking.

Inspiratie

Uitvoeren

"Dik Schreuders" toernooi - DHC Delft

Het DHC "Dik Schreuders" jeugdtoernooi is een succes!

HomeVraag & antwoordInspiratieIn gesprek