Willem Epping

Uitlijning profielfoto

Vereniging:
Functie: Secretaris
Lid sinds: 01-03-2021

Over Willem

In een veranderende wereld van individualisering, globalisering, digitalisering, verduurzaming en wellicht een ‘nieuw normaal’ gedreven door corona is het goed om ons af te vragen wie we als vereniging willen zijn en waar we voor staan om aantrekkelijk en betekenisvol te blijven. Wat betekent het om een moderne en vitale vereniging te zijn: open, gastvrij, sterk, ondernemend, veerkrachtig, lerend, groen, maatschappelijk betrokken?

Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om de club als secretaris te helpen bij bovenstaande vraagstukken en uitdagingen. Ik ben geboren en getogen in Silvolde, en heb in mijn jeugd ook bij de club gevoetbald. Voor studie en werk ben ik steeds verder westelijk getrokken en heb voor een groot energiebedrijf met veel plezier in andere landen en culturen gewoond en gewerkt, hetgeen een voorrecht en een verrijking is. Zo heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in innovatie, het opstarten van nieuwe projecten en initiatieven, en het werken in en tussen verschillende geledingen in een organisatie. Ik heb altijd een binding met het dorp en de streek behouden via bezoek aan familie en de jaarlijkse kermis. In 2015 ben ik teruggekeerd naar Nederland en weer in Silvolde gaan wonen, net op tijd om de promotie van het eerste naar de hoofdklasse mee te maken. Sindsdien ben ik een regelmatige bezoeker van de thuiswedstrijden en soms ook uitwedstrijden van het eerste. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Ik heb net mijn loopbaan afgesloten, en nu tijd om als secretaris iets voor de club en het dorp te betekenen. Samen met de andere bestuursleden gaan we belangrijke thema’s in ons beleidsplan verder vormgeven.

Bijdragen van Willem

HomeVraag & antwoordInspiratieIn gesprek